На цьому тижні співпало проведення Конференції «Енергетика без Гендеру» та Семінару «Закупівля електричної енергії для бізнесу на новому ринку» https://www.facebook.com/events/2009050619402876/. В четвер 23 травня. Два важливі і актуальні питання.
І хоч я йду спікерствувати на Гендер, введення ринку електроенергії є не менш важливим. Тільки після запуску ринку, виправленню всіх проблем у роботі і торгів протягом року-двох ми зможемо сказати, яка ринкова ціна на електроенергію і чи дійсно зелений тариф завеликий, а атомна електроенергія найдешевша.
Для мене і нашого департаменту в Бейкер Тіллі ринкова ціна і новий ринок електроенергії має значення, тому що він повністю переформатує оцінку ефективності модернізації, енергоспоживання і енергоефективності, суттєво вплине на оцінку питомих показників.
Якщо зараз ми розраховуємо ціну електроенергію середньорічну, то після введення ринку електроенергії потрібно буде враховувати погодинне споживання і ціну, небаланси тощо. Таким чином багато проектів, які раніше були нерентабельні, стануть рентабельними. Саме тому ми намагаємось максимально розібратись в новій моделі ринку електроенергії.

В цьому році мав декілька цікавих зустрічей з представниками банків. Вони все більше цікавляться як впровадити в свою практику і діяльність принципи сталого розвитку, як оцінювати вплив від кредитів, як мотивувати чи співпрацювати з клієнтами.
При чому цікавить конкретика: яка методологія, якими кількісними та якісними показниками це вимірювати, як потім веріфікувати, яка вартість цієї всієї процедури.
Якщо поєднати це із інтересом бізнесу до сталого розвитку і оцінку своїх кредитних програм в плані сталого розвитку, то пазл може скластись і вийти плідна співпраця.

Як я і говорив. Європейці все частіше будуть використовувати екологічні аспекти для боротьби з конкурентами з України. В Нідерландах птахівники жалілись на МХП. Тепер Австрія.
«МХП підозрюється в неповазі до стандартів поводження з тваринами, екологічних і соціальних стандартів і використанні в роботі сумнівних методів».
Показовим можна вважати посилання на депутата Європарламенту від Партії зелених Томаса Вайца, який активно виступав проти експансії МХП – те, що відбувається трактується як його особиста перемога.»

Корзина (3)

    Корзина пуста

заполните данные

Наш менеджер свяжется с Вами в ближайше время,
для уточнения заказа и оплаты

Общая сумма

Общий вес

0 грн

0 кг

Выбрать способ доставки:

Меню